Excursie Sortimentstuin Harry van de Laar in Boskoop

07 juli 2018

Beste leden, donateurs en cursisten,

Op zaterdag, 7 jul a.s. staat ons jaarlijkse gezamenlijke excursie gepland. Wij nodigen jullie met partner van harte uit, dit samen te beleven. Dit jaar gaan we naar de Sortimentstuin Harry van de Laar in Boskoop. Deze tuin is de etalage van boomkwekerij gewassen en vaste planten. Het complex beslaat een groot aantal aangelegde tuinen en aanplant die ter keuring wordt aangeboden.

Wij krijgen een rondleiding door de verschillende tuinen en kunnen kennis maken met nieuwe varianten, waaronder veel bijenplanten.

De rondleiding begint om 13.30 vanaf het parkeerterrein en duurt ongeveer anderhalf uur. Er is nog ruimt en tijd om zelf rond te kijken in de kassen, de landwinkel. We sluiten af met een hapje en drankje op het terrein.

Gegevens: Sortimentstuin, Rijneveld 153A, 2771 XV Boskoop.

De tuin is te bereiken:
Of aangeven dat je mee wil rijden vanaf het station.
Graag horen wij van jullie of jullie meegaan op deze dag. (secretaris@imkervereniging-oegstgeest.nl)

• Met de trein station Boskoop, dan nog 4 km fietsen of lopen.
  • Natuurlijk met de fiets.
  • Met de auto. Geef aan of je iemand mee kan nemen vanaf het station.

Met vriendelijke groet